Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Aug 28, 2011

dulu sekarang

sedang layari facebook tetiba pulak rajin nak taip blog. blog a.k.a diari yang tak berapa nak diari sangat lah ni. dulu orang kondem blog aku pasalnye ape yang aku tulis semua emosi. aku macam takde dunia luar. asyik blog memanjang. orang kata dunia aku membosankan. tapi blog ni hanya ilusi semata. ngahahah. ade benda bukan dunia sebenar. baca boleh tapi kalau nak percaya 100%  enggak bisa sih.

mungkin entri dia semua emosi, sedangkan dunia sebenar dia lah yang paling happy tak hengat. sape tau kan. mungkin dia sesaje nak try blogging isi masa lapang, daripada laptop tu berhabuk. ye tak? hak3

sekarang ni aku delete entri lama sebab jemu. hahah. =P

0 ucapan tetamu jemputan :