Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 3, 2011

benda wajib paling wajib

Hm..tak pasal-pasal aku punya facebook penuh dengan gambar-gambar wajib yang wajib di ambil ketika raya Aidilfitri ni. Masuk hari ni baru raya ke 5 tahu. Tapi gambar-gambar macam dah sepuluh hari sambut raya. Kalau boleh setiap rumah nak yang pergi tu pasti tak lepaskan peluang ambil gambar bersama ahli keluarga atau kawan rapat.

Aku just pick mana-mana gambar yang aku rasa diri aku comel di sisi keluarga serta teman rapat. Sekali lagi di ulang. Gambar yang aku rasa diri aku comel tau. hihihhh.






selamat harii rayaaa..

0 ucapan tetamu jemputan :