Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 20, 2011

Happy belated bornday

Wey terima kasih ingatkan aku. Tapi aku ingat je birthday kau cuma tak wish sebab macam segan je. (kahkah poyo tak!) Tapi sebab kan kau dah tanye aku tadi, so, aku wish lah. Hati kau berbunga-bunga ke tak. Bunga taik ayam pun jadi lah wey.

Thank you sebab call aku. Almaklumlah membazir je credit free ye tak? Macam kau cakap tadi lah.

anyway sempena bulan baik ni bagi aku wish kau

HAPPY BELATED BIRTHDAY!!


p/s: macam over je

1 ucapan tetamu jemputan :

✿....rossa alina....✿ said...

terima kasih la wish..buat susah2 je..hikhik..







ehh??






silap komen..kahkah..