Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 20, 2011

Wanna take a chance

Galak sungguh bila dapat internet di kala malam ni. Cehceh trimas to my sis sebab kasi borrow die punya broadband. kih3. by the way tadi siang aku dapat call dari HSBC. ONe guy yang fluent sangat speaking. Then aku terus terkedu nak cakap ape. hak3. Aku bantai cakap I'm not ready yet for having an interview. And mintak dia call esok. Hak3. Tu pun kalau dia call. tapi hopefully sangat lah die call. Amin.

Aku nak sangat amik peluang keemasan ni. huhu.

ok nite!

0 ucapan tetamu jemputan :