Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Oct 29, 2011

anda adalah alumni UiTMMM!!

25th October 2011..i'm becoming an alumni of UiTM. Taking BBA(Hons) International Business is not easy like other courses maybe. Becoz I need a lots of time to read lotsof books since I'm not a kinda girl yang suka gila membaca buku yang tebal gila. Ok jadi gila lama-lama tahu. But, with my efforts and eagerness to hold my degree in 2 years time, so...here I am. hehe. I'm graduated on 25th October 2011 and I'm soooo happyyy. Eventhough not yet getting a job that suitable with my qualification but nevermind since I'm working temporarily being a nursemaid a.k.a babysitter. nice what! plus cute.. hihi

Thank you for family and friends support. Really appreciate it guys!  Thanks for the flower gift! ;p

Here some of the photos taken on 25th...

yo it's me on the screen!! ;p

waiting for someone


thanks acik for coming..luv u! ;p

and..

bring this guy..Yimmi  ^ ^

my family 


asy and dayu..will miss them! :)




my classmates! :)

best friend ever!
my happy face!

Thank you so much to all for giving me full of support to further my study and here I am, a degree holder. =)
Thank you for coming to my convocation day..and thank you so much to my sis and Yimmirizal for the photoshoot. hihi. Really appreciate it!



p/s:adding some pictures.. ;p




4 ucapan tetamu jemputan :

misz reha said...

congrats dik..hehehe...but sis dah lame jd alumni uitm..hahahaa..seronok kan dah convo..best2..

nor isneini said...

thank kak reha!! hihi..btw congrats kat adik akak gak..die pn byk tlg nani..wat asgmnt sesame..present sesame utk klas dr arzmi yg garang gile tu..hihi..best dah cnvo n now kne la usaha nk cr keje lak..heee~~

Prince Halilintar said...

ni 1st time jumpe nani...hihi

nor isneini said...

ohohoi prince..hik3..ha'ah 1st time jmpe yim..thanks to acik la..ngeh3