Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Nov 13, 2011

Bestnye kalau

Yaww morning people!! It's Sundayyy..yeah..boleh lagi berguling-guling macam kucing hari ini. Di sebabkan semalam tak mampu nak golek-golek maka hari ini nani nak balas dendam. Walauapapun cara..even hari ini ada orang datang nak cat dinding ruang tamu kuarters JKR ni, nani nak berkurung dalam bilik jugak. Ahahahah. Agak melampau kat situ.

Aish..bila fikir hari cuti ni..asyik terperap kat rumah, dating dengan laptop, fesbuk, blog, google, yahoo dan etc etc. Jarang betul jalan-jalan. Maksud nani sekarang la. Dulu pun rajin jugak keluar. Haip..dulu lain sekarang lain. Sekarang ni takmo sama macam dulu. Dulu jahat, sekarang baik sikit, lepas ni jadi lagi baik la. Insyaallah.

Cuma tiba-tiba..ehem! tiba-tiba je tau..bagus kalau jadi kenyataan jek. Hakhakhak. Macam ni, bestnye kalau dapat pergi ke Zoo!! Aumm tengok Singa ke, Buaya ke, Harimau ke..marveles lah. Hikhikhik. First time pergi masa tadika je. Tu pun masa tu duit belanje singgit abah bagi jatuh kat dalam bas. Tak dapat beli askerim kat dalam Zoo tu. wuwuwuwu. Cedih lak T_T Second time pergi Zoo Melaka. Umur 13 tahun if tak silap. Third time bila ntah nak pergi. @_@

Nak pergi bawak diri dalam Zoo la lepas ni. Dah ada driving licence katekan. Baik gunakan sebaiknya. kui3.

Eh pergi aquaria klcc pun best gak ni. Aishh...bestnye tengok haiwan-haiwan ni. lalalalalaa~~

Apa lagi..Googlemap lah. Kan nani selalu sesat masa drive. Cedih balik semula. uhuk T_T








p/s: when you already knew who is your boyfriend's exgirlfriend / your girlfriend's exboyfriend..don't easily feel insecure ..you know what, everyone had their own past..so..chill babes!! *tetiba lak..  your future is the most important..kan kan kan...Yim?? ehh tetiba lagi..sorrriiiee...ekekekeke @_@

2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

ala xajak prince pon..ni nak majuk ni..ehehehe

ok2 nnt kite gi same2 nak..tunggu prince free sikit..hujung2 thn ni byk keje sikit la...ade mase je nnt prince roger princess prince ajak gi sana ok..=)

nor isneini mohd ayob said...

ala yang, plish jgn majuk..jom jom kite g ek..hihi...nani tggu prince nani ni free je... ^^