Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Nov 23, 2011

Cayangg~~ jom~~

Assalamualaikum. Ei ei..Aum aumm. Tahniah tahniah untuk skuad Malaysia sebab menang dalam football match. *Baca paper jek. Tv takleh bukak. Cebab anak buah dah patahkan ariel tv. Almaklumlah orang renovate umah  ni main bubuh je barang letrik. Ceyceyh. Dapat kat anak buah yang gatal-gatal tangan, maka habis lahhh. isk3.

Actually kite tak boleh tidur. Lepas boypren call lepas tu tiba-tiba plupp! line mati. Bateri kong katenye. Hm, nevermind..layan la facebook layan kawan-kawan kat UiTM Merbok dulu. Konon nak gather ramai-ramai..tapi tak sure and tak buat confirmation lagi pun pasal tempat tuh. ngeh3. Pastu tak habes-habes kata kite orang bahagia. Lalalalalaa @_@ Mintak kenalkan pulak. Nak kenalkan macam mana, tengah bizi lak. Huk3. Cayang....jom jom..hik3..erk!! tetibaaaa....

Aish..dengan masa lebih kurang setengah jam nih..entah bila nak siap entry ni pun tak tau. Hah, this week pun masih dengan perangai minggu lepas..bangun lambat. Selalu 6.00 pagi da bangun, sekarang ni pukul 6.30 pagi baru nak terbangun. Aiyark. Ada satu hari tu bangun pukul 7.15.  Cis3!! Boleh pulakk. Tido punya la awal.

Hah!! Nak citer ni..lepas borak tadi dengan si dia tu, terus cek kat Google. Kellie's Castle namanya.
Tak tau lah nak describe ape. Tapi memang besh pic pic nih. Rase macam nak pegi. Jom cayannggg!!! hik3..aishh..tetiba lagikk.

Nah pics!



Credit to allen-journal

Tadi siang ada satu company telemarketing tepon suh datang interviu. Dekat KL Central. Position Marketing Exec. Hmm Nak confirm datang ke tak. Orang kata why not give it a try. Ngehehehe. Aish. Pikir-pikir dulu. Asyik reject interview je. Hampeh tul nani ni. isk3~!


Peace yaw! Buibui~!

p/s: terer bab main teka-teka nih. Jangan memaen. hik3~!!

3 ucapan tetamu jemputan :

✿....rossa alina....✿ said...

gatal+miang semua ade...

Prince Halilintar said...

jom cayang jom....

amboi..terus cek kat tenet tmpt tu ek..haha...nk pergi ke intrview tu cyg?

p/s:ye la ngaku die hebat teka2 ni..pasni xmo suh teka lagi la...haha..nnt kan hadiahnya..;p

nor isneini mohd ayob said...

rossa alina : ahhahaha..

prince: nk cek tmpat jap..klu ssh nak cari..x pegi intebiu..hahhaha..;p