Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Nov 18, 2011

food poisoning

Assalamualaikum

Hari ni 2nd time terkena food poisoning. Hasil dari makan makanan yang di masak di taska. Tapi yang peliknya kenapa kiter je yang kena. Cedih la camni. hukhuk. Tadi baru je 2nd time muntah. Sakit perut tau kalau muntah ni. Isi perut semua keluar. Dapat la tengok nasik tadi tak sempat nak hadam dalam perut terkeluar balik. Peh pehh. Sadis. Err tapi kalau muntah atau loya tekak time pregnant tu macam mane lak eh. hekhek.

Jadi malam ni sempat mengadu dekat kekasih hati. Macam ni la jadinya. Mengada lebih bila dah ada orang kat hati. Lama-lama jadi gedik. Harap encik kekasih tak geli geleman la ek nanti. hakhakhak.

Erk! Rasa nak start cakit pewot nak cirit birit lak. hukhuk T_T


P/s: cis3!! handphone ni da takleh send MMS ke..tau la dah bertahun guna..isk3 (--"). Kite da send pics thru email dah. *ehem2..pesanan untuk orang yang paham. nghahaha. :p

P/s/s: Ei ei..lepas orang call terus baik muntah ni. *sambung taip lepas habis calling.ngeh3. Nytesss!!

7 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

dah sihat dah ke cyg? nxt time klu mkn jgn lupe bace bismillah taw..hihi

p/s: dah dpt pics tu..thanks taw..comey2 =)

p/s/s:kene call selalu la camni...hehe

nor isneini mohd ayob said...

ALhamdulillah dah sehat dah...hihi..nasib baik x truk mcm ritu punye food poisoning...
tu la lpas yim call trus ok dah...thanks sbb call..ntah2 pwot ni saje gedik sbb nak manje2 ngn yim...muahahahaha... :p

Prince Halilintar said...

lps ni yim kene call selalu la tuk make sure si jantung ati yim ni sihat selalu..hehe;p

nor isneini mohd ayob said...

hik3..kalo yim rajen call je la..kui3

Prince Halilintar said...

mestilah rajin...hehe

nor isneini mohd ayob said...

sekarang ni yim rajin call ek..takmo nani sakit ke..hahaa..thanks cyg sbb luangkan masa call nani..:p

Prince Halilintar said...

mesti la nk cyg sihat2 selalu jer...most wlcome..=)