Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Nov 13, 2011

my bad..actually not so bad..

Assalamualaikum...Hai there. How's life today? Is it fun or boring? Pehh...surfing internet all day long makes me feel blueghhh. Such a boring things. But do I have any choice today? Since the television can't be watched., I don't have any books to read.  (--") So, no choice..end up with staying in bedroom..writing in here...blogwalking...other blogger's blog, his blog..oppsiiee!! being a stalker. I'm sorry. ngahaha.. aish.. (--")

Alright..since I had nothing in my mind, I wanna write about something unpredictable in life.

Well, maybe I'm not good to talk about love. But yeah, with an experience in years...ceycey..I thought I can share something, at least some.

There is a lot of things that might happen in your life kan. Something that you can't predict at all. Such as, falling in love with someone. During school, and then going for Universities, Diploma..Degree...then enter the workplace..can you imagine..you had falling in love with too many people..or maybe..and at least two or three... Don't you think that, you are one of the people that very easy to fall in love to someone. It's an experience , that's true.

Yeah..again..I am..very..afraid of it..yup..afraid of falling in love with the wrong person. Even dah falling in love but feeling insecure tu still ada. That's my bad lah. Do i need all that...Oh I mean..feeling insecure..rasa takut di tinggalkan macam dulu. Please answer me. Eh..am I too ugly or too cruel...or too stupid..sampai orang boleh dump macam tu je.? Hmm..whatever it is..I'm happy with my life now. And hopefully in future also. =)

Just put old pix here..

 Aku akan di tuduh kejam. muahahaha. Ja'a..jgn buat muka macam tu lagi pasni okay. acik kan baik. aduhaiii...isk isk..


p/s: Love after marriage. Lepas kahwin bertambah sayang kot. That's the meaning I guess. :p

2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

oowh..stalker ek!!

hmm..ade bende nk cite ni..mlm t la yim cite ek..hihi

p/s: suke pic tu sgt2..hihi

nor isneini mohd ayob said...

sorry dear..ter stalker la lepas tau pasal dia tu..hihi...nsb yim x mara kan.. ;p

suke pic tu?? hampeh..pic tu klaka kan..ahahah...