Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Nov 6, 2011

The sweetness.

It's me again. Posting something in blog when I had nothing to do today. I just wanna share something about me, being an aunt. Who says being an aunt you will look older. Well, I'm not. hehe. You know, having 3 kids in a house sometimes like having 30 kids. But it doesn't matter at all. People says, 'biasalah budak-budak, lasak'. That's true. They will not stay in one place silently. They will not stop doing something that makes you feel angry. They will do whatever imagination tells them to do. Sometimes, yup I admit that I will shouting and tell them to silent. Like 'diamla, acik nak buat kerja' and sometimes 'tepi lah sikit, acik nani nak sapu lantai'..'ooooiii..'...'jangan la gaduh-gaduh'.. And even I told them not to do this and that, they still..will not listen what I said. Sometimes I just get tired and let them just play with their toys without saying anything to them. haha.


Actually, I wanna shares some pictures of them. haha. Lepas godek-godek album kononnye. :p

 Newborn baby Azhar..cute!! muahh! :p

 Azhar sleeping when I hold him.

 Azhar wearing shawl. *naughty aunty!

Edited picture of me and Azhar. ;D

 Aina =)

 wearing her aunt's(tiha)  hair stuff. *again naughty acik nani!! ;p

Aina just do what I told her. to make an ugly face. but her 'ugly' turns to cute face!;p

 Why her acik nani is so naughty!

 No idea (--") btw..she's soo cute!

Good girl..following her aunt's order. muahaha!!

That's all..too many pics I wanna put here but I just pick randomly.

p/s: Three of them just now..after this..we will have a BIG happy family..well, I have another 5 siblings that not yet get married including me. When is my turn?? ;p

6 ucapan tetamu jemputan :

✿....rossa alina....✿ said...

hahahaha ni semua gambar lame yg dalam enpon ko tu ek??

Nor Isneini said...

haah la..godek2 je..hik3

Prince Halilintar said...

mmg xsia2 la yim cari calon isteri yg pandai jage bdk2..blh jd ibu mithali ni...hehe

nor isneini mohd ayob said...

byk lagi nani kena belajar..baru pandai jaga baby, belum pakar memasak...wuwuwu..nnt x pandai masak cane..mak mertua suh masak nanti tak sedap...T_T

Prince Halilintar said...

ok la tu..nnt kite bljr masak same2..dah selalu masak nnt jd senang la kan..=)

nor isneini mohd ayob said...

ahah..let's search recipes byk2..then try wat ehh..hik3