Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Dec 8, 2011

Just think

Pernah tak fikir or teringat...ex girlfriend* punya latar belakang  hidup or personal traits sama dengan your latest girlfriend. And that's reminds you about them [ex]

*atau ex boyfriend

For sure ada yang sama. Mesti yang baca tetiba kopius lepas baca aku merepek.  Solat la Istikharah sebelum terlambat. Mana la tau your ex tu jodoh korang sebenarnye. hahaha.


Tapi..for me..EX? Sape tu?? ngahaha. Memory lost.

Yang penting..your soul mate should be compatible with you. Saling melengkapi. Yang keruh, kusut semua jadi jernih dan tenang. Hey, find your tulang rusuk tu ok.



Already 2:00 a.m.




Tak boleh tidur ni apesal~!

4 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

dear, what happened to u last night?xboley tido ni...yim bgun pg td baru pasan msg syg...smlm yim tired sgt la..mmg tido mati..sori ek..

nor isneini mohd ayob said...

nothing happened la..biase la xleh tido.. :)

Prince Halilintar said...

smlm yim tido awal lagi..sori cyg..

nor isneini mohd ayob said...

xpe..nani ok je la..dun worry ok..:)