Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Dec 17, 2011

Last day :')

Assalamualaikum

Oh semalam hari yang last saya dengan mereka yang chomels ni. Ohohho. Diorang macam tau je saya nak pergi. Uhuks. Semua tengok mata saya dalam sedalamnya macam merayu "Kak Naniiii..tamo pergii...nehi nehi.." Erk..tapi saya kena pergi untuk masa depan yang cerah. Takpe..nanti pengasuh yang lain inform la info terkini pasal kamu semua ek. Especially Adam. Semua kata Adam mengada-ngada kalau dengan saya. Main kejap lepas tu nangeh konon penat. Bila dukung terus diam. Lepas tu makan je tak berhenti. hihi. Aiseh. Rindu. T_T

Milik siapakah tangan besau ini~~~

Nanges pulak @_@

Proses pertumbuhan gigi yang jitu. Jari ku di gigit.

Mandi dah. Wangi cangat bau oren.



With budak temok temok cangat 

Bye Adam Haikal. Kak Nani pergi untuk masa depan yang cerah bersama insan tercayang. Eh! Adam pun insan tercayang kak Nani okay. Takmo naughty2..kekalkan pipi labuh dan kehenseman mu ituu. Be a good boy..hhehe :p

Kelmarin tokey taska belanja prosperity beger. Semalam makcik taska tu masak pulak ikan siakap tiga rasa. Wawawa..terharu kiter...lepas tu nak balik tuh salam semua owang..cedih gak..cover je la..uhuks~!

Kak bunge, anje, kak lily, adah, kak syaza..jumpe end of this month ek..hik3~!


Chiaoo~~ 

p/s: Tak dapat nak ym dengan prince. Tido kekenyangan lak malam tadi. uhuk~!



2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

adam!!! love u...love u too 'mama adam'..=)

nor isneini mohd ayob said...

amboihh..love u too papa...kikiki..:p