Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Dec 11, 2011

Menepek

Assalamualaikum.

Macam biasa aku teruskan aktiviti membelek pic lama. Haih. Comel betul aku dulu-dulu.(--") Lepas SPM katekan. During Diploma punya pics nih. Nisa-Salha-Nani. 


.

Esok Pakistan tuh suruh datang final interview. Ade gak rupanya final interview ni. Ingatkan tadika ni takde final interview. Ke diorang memang takde candidates lain yang datang ? Macam mana nak interview for second time ni. Malas pulak. Datang je la esok. Aish.


p/s: Rindu orang yang kat Perak sekarang. Memang macam long distance relationship je. hoho~~

4 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

eh, rindu ek..gatkan dah lupe...hihi..rindu cyg jgk..muahhh;p

nor isneini mohd ayob said...

eii..mane de lupe..die yg lupa kt org agknye.. T_T

Prince Halilintar said...

sentiasa ade dlm benak fikiran yim memikirkan nani setiap ari...hehe

nor isneini mohd ayob said...

Love you so much my cyg.. ♥♥♥
Take care okay..! :)