Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Dec 4, 2011

reply on the interview thank you letter.

Assalamualaikum.

Okay fine. I know, hari ni post entry je. Sebab boring tau tak. Pagi tadi follow mak abah pergi wedding kat sungai buloh. Tengahari, on9. Petang, tidur. Lepas tu bangun solat. Lepas tu buat minum petang. Rajin lah. KONON~! hekhek.

Lepas solat maghrib ni, tengok phone..ohh..check inbox, ada message..from unknown number.

"Hi Isneini. Just read ur "interview thank you". To tell u I am really pleased with u to send me this kind of one & the only letter. Have never got such a letter from any candidate in my career. Ur very impressive dear, and looks expressive too. I liked it, personally as well as officially. Thanks."

Baru teringat aku ada send interview thank you letter to Mr Javaid Adam. Principal kat kindergarten tuh. Apesal ayat encik tu begitu.  Maksud aku tak perlu ada "dear" tu pun tak mengapa encik.

Ni interview thank you letter aku...................jeng jeng...


Mr.Javaid Adam
Regional Manager
The City Kindergarten and Schools Sdn Bhd
Lot #2, Jalan 18/46D,
Section 18, Shah Alam
Selangor D.E


Dear Mr.Javaid:

I'd like to thank you for the time you spent talking with me about the Account cum Administration Assistant position you have open at The City Kindergarten and Schools Sdn Bhd. I am very excited about this position and convinced that I would be able to contribute to the company.
I really appreciate that you took so much time to explain me with the company. I feel I could learn a great deal from you and would certainly enjoy working with you. About the kindergarten teacher position that you had mention during the interview, I am also interested with that offers and hopefully you will make a decision about it.

In addition to my qualifications and experience, I will bring excellent work habits and judgment to this position. With the countless demands on your time, I am sure that you require people who can be trusted to carry out their responsibilities with minimal supervision.
I look forward to hearing from you regarding your hiring decision. Again, thank you for your time and consideration.

Sincerely,

Nor Isneini Binti Mohd Ayob
No phone: #######


rasa-rasa ade yang tak kena ke dengan interview letter ni..~~ Cer citerrr...

4 ucapan tetamu jemputan :

✿....rossa alina....✿ said...

setahu aku lah kan,mane ade org bg surat or email ckp terima kasih pasal interview..ko la org 1st yg aku jumpe..mesti la org tu terkejut wei..kihkihkihkih..

nor isneini mohd ayob said...

saje je nak wat gempak...hahahah...sbb mase kt uitm dlu la..suh wat letter ni...try je la...hahha

Prince Halilintar said...

hehe..bgs gak, mane taw ley bukakan ati uncle pakistan tu tuk offer job kat cyg kan...hehe..bijak2..=)

nor isneini mohd ayob said...

hihi..wait n see la..tp prefer klu die offer jd teacher..cewaahh...hik3