Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Dec 17, 2011

Sepeninggalan..

Assalamualaikum

Bahjet kecedihan melampau je. POYO~! I mean the tajuk okay. ahaks

Okay di pagi yang hening ni. Blog.Lipat baju. Facebook. Makan roti. Blog. Lipat Baju. Pergi Dapur basuh baju. Facebook. Pergi dapur masuk baju yang siap di basuh dalam bakul. Basuh baju lain sehingga longgokan baju habis. Masuk bilik. Lipat baju. Online. Belek-belek rambut curly yang panjang. Dan seterusnya. Fuh fuh. Mengalami kecelaruan minda.

Selama 8 bulan merantau (eceh) di Pekan Dengkil. Pergi taska balik taska. Kini tiba masanya daku pulang ke gagang. Erk~! Meru..I'm home. Lepas ni tak tau merantau ke mana. Dengan husband mungkin. kahkah. Angan-angan dulu. hikhik. =p.

Oh kakak, lepas ni ko sorang-sorang jaga 3 orang budak tu. Macam sebelum ni. heee~~

Oh Aina, Alia, Ja'a...jangan nakal sangat. Kesian ibu korang. Korang ni macam lipas je asyik berlari-lari. Acik Nani pun pening. uhuk. Ehh nanti rindu Ja'a panggil "Annniiiii" sambil tunjuk gigi putih sebaris tuh setiap pagi. hihi. COMEL LAA!!

Dulu macam lama je 8 bulan. Aish. Sekarang ni kejap nye. uhukuhuk. T_T

Lalu malam tadi jelan-jalan kat pekan lalu kakak belanja makan. Kiter order bihun sup sebab kenyang dah. Almaklumlah biasa tak makan malam (poyo..mentekedarah megi pekebendeee)

Ja'a gerak gerak sebab tu pic die shaking. hampeh T_T

Sepit rambut baru nak tayang.

Kalau ade seploh sepit, seploh-seploh tu nak tepek kat rambut

Ja'a dan kepala nya hasil tergolek masa keluar pintu kereta. -__-

ZOoommmmm....tengokkk..cakit..cakitt...uhuks~!

Tata titi tutu. Rajin-rajin balek kampung ek. hihi.


2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

dah baik kepala ja'a tu?cian die...

nor isneini mohd ayob said...

da baik da kepala die...hee...tu la gelojoh sgt..uhuk2..