Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jan 10, 2012

(--")

Jodoh tu di tangan Tuhan.
Aku rasa aku tunggu orang yang betul lepas jumpa orang yang salah sebelum ni.
But, if let say dia bukan jodoh aku, semoga Tuhan beri kekuatan. Sebab rasa dah tak mampu nak rasa kecewa.

Afraid to lose someone. Again. 

3 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

Klu Allah dah takdirkan sesuatu itu utk kita, walau seluruh isi alam ini menghalang kita dari mendpatkanya, kita ttp akan dpt jua..begitu jg sebaliknya..

Kita jg takkan pernah bertemu dgn orang yang salah! krn setiap manusia yg kita temui tu, tentu memberikn makna ssuatu pada kita.. sebenarnya mereka yg 'salah' itu sendiri byk mgajar kita akn kekurangan diri kita sendiri utk kita perbaiki..

p/s:yim hargai dan cintai ape yg yim miliki skrg ni..dun wori..luv u so much =)

nor isneini mohd ayob said...

btul tu..mereka mngajar nani kenal siapa diri ni..huhu..n now i'm trying to be more better person in future... thanks 4 ur love.. :)

Prince Halilintar said...

most welcome my dear =)