Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jan 13, 2012

learning process

Assalamualaikum...

Lama aku tenung notebook. Harap ada ilham nak reka ayat yang sesuai untuk di bubuh atas blog. Malangnya tiada ilham. Mungkin kena nyanyi lagu kau ilhamku. kott. Aihh..pasai pa aku dok cek twitter. Takde orang mention nama dalam twitter pon. bhaha. Bajet popular.. Uweks.

Today was tiring day. @_@

Hari ni pergi bank, nak cash kan cheque. Ya ya ya. Learning process kan. Malang sungguh malang pergi dengan manager from Sri Lanka..She always think I do know nothing. Even, nak cash kan duit guna cek pun, dia sangka aku tidak tahu. Oh no no. Kat kaunter pun still dia cakap kat cashier, "she is the new staff, and she do not know how to do, and she will learn from it..bla bla.."aku sibuk tengah kira cash pun dia asyik bercakap. Hmm..Just listen la. Kan process of learning.

Sebab hari ni keluar guna company car..yup, just because my manager follow me and she wants to do some shopping. So, at the same time..aku pergi bank, she will follow, aku pergi beli ink printer, she also will follow..yeahh kan process of learning. Tapi time aku bercakap dengan tokey kedai printer tu..tiba-tiba she left me and do her shopping. OOOhhh. So, it takes a long time gak la nak tunggu dia kat depan kedai printer tu, well, tunggu dia habis shopping...hm..habis aku kena usha dengan pak guard. Ceit."hai tunggu sapa?" ... suka hati aku la nak tunggu sape. sebok~!


So, today.agak penat. Sebab..kan process of learning. And one more thing....dia jalan laju gila..hukhuk.

Ok baii~~

p/s: prince halilintar..will miss u..do u miss me???

2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

tiap2 ari prince rindu kat tuan blog ni =)

nor isneini mohd ayob said...

tiap2 hari tuan blog pun rindu kat follower sorg ni... :)