Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jan 6, 2012

nononono~~

Assalamualaikum..

Hai semua yang sudi baca.. :)

Dah lama tak update blog. Hari ni terasa relax dari hari biasa. Sebab kat cekolah tak banyak kerja. Sampai boleh lepak kat kitchen dengan kak fatimah minum milo ais. Wahh. ihik. Line clear. Aku rasa memang aku akan di sukai semua orang. Kot laaah Sebab I'm sweet. kahkah.  Sebab hari ni  auntie cleaner tetiba cuit pipi aku. Ecewah terasa kecomelan melanda. llalala~~


Ok nak makan.

P/s: Kenapa nak cakap I MISS YOU lebih daripada biasa ni. Hmm T_T

2 ucapan tetamu jemputan :

✿....rossa alina....✿ said...

comel??aku lagiiiiiiiiiiiiiiii comel..hahahahaha..blekkkkkk~~

Prince Halilintar said...

tipu2...ade sorg lagi comey...prince halilintar..lagi comey..ahhaha