Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jan 23, 2012

wave of love

Assalamualaikum

Amboih tajuk kemain kau Nani. Eh hari tu tengok citer wave of love. Eh ombak rindu la. Ahak ahak. Tengok dalam laptop je sudahh. Almaklumlah kalau citer melayu ni mostly tengok dalam laptop je. Termasuk la kalau citer hindustan. Eh masa citer Nur Kasih je tengok dalam panggung.

Ok sambung wave of love tu (pe jadahnye wave of love dari tadi amboi kemain). Sebelum itu, penghargaan untuk abg Y yang bagi pinjam pendrive tu hek. hihi. Lepas ni kiter pulang balik kat abg Y. Err..abg?? :p

Ohh hari tu tengok ombak rindu tu tetiba macam sedih pulak. Lepas tu macam menyampah kat Lisa Sughihani tu sebab suka marah-marah. Lepas tu mula-mula tak suka gak tengok Aaron Aziz tu sebab suka hati je marah Maya Karin. Pastu pastu pastu nasib baik tengok sorang-sorang dalam bilik..terlayan pulak feeling..ala-ala macam berdrama sendiri. Muahaha.

Eh..tetiba je kan citer pasal ombak rindu padahal dah berkurun lama orang tengok citer ni wahai Nani. hahahahh..(--")

Terharu tengok Maya Karin dalam sepital ni. Tido sesame satu katil dengan orang sakit nih. Temankan sepanjang malam. @_@

Source: Google

Ok laalalaaaa...

Err..zhu ni xinnian kuaile. Gong Xi Fa Chai.

Da la cuti-cuti ni tak pergi mane-mane. Duduk rumah di temani kucing-kucing. ~~~~

Buibuiii~~~

P/s: Tak tau nak p/s ape ni. Hikhik.

2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

layan wave of love sorg2...ajak la yim sekali...haha..mesti toucing2 tgk tu kan..kikiki

p/s: klu yim sakit sanggup ke sesame tido sekatil???kehkehkehe:p

nor isneini mohd ayob said...

sanggup je..hihi