Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Feb 5, 2012

Diriku bukan dirimu...

Assalamualaikum.

Salam Maulidur Rasul. Selamat bercuti kepada semua pekerja, budak cekolah dan sewaktu dengannya. Today I got nothing to do, so, pagi tadi kiter decide untuk kemas bilik yang berhabuk ni. Macam biasa la seminggu 2 kali kemas bilik.

Jumpa pics lama. But not so old la sebenarnye. Time diploma dulu. Tapi nanti la bubuh. Tengah otw nak scan. kihkihkih.


Lepas tuu..jumpa jugak benda alah nii...mai mai tengokkk...


Kad Matrik masa Diploma kat UiTM Merbok uollss.


Masa Degree kat UiTM Shah Alam. 

hahahaha. Tu je. Oke bai~

2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

ingatkan dah hilang kad matrik mase jd stdnet dulu..yim nye time degree ade lg..time dip dulu ntah kemane..haha

nor isneini mohd ayob said...

ade lg la..kemas2 jumpe balik lak..da tebelah 3 da tu..kihkih