Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Feb 16, 2012

pukul seploh di sangka 2 pagi

Tido dulu la..lepas tu bangun ym dengan dia, baru la segar balik tak tertido. Gud Nite..Zzzzz...


Tido


Tido


(Nape belum bangun ni..)


Pastu terbangun tengok jam kat handset...2.50 something la...terus tido balik sebab ingat dah pagi so, tak payah la bangun dah..hahahaha.. tunggu je bunyi alarm pukul 5.45 jap lagi. Lepas tu bunyi guruh..ujan lebat woh..terkejut terjaga dalam bilik sorang-sorang, pelik apesal adik aku belum balik dari kerja ni. Lepas tu tengok jam..23:45...ehhhh?? Tadi pukul 2 lebih lepas tu tetibe pukul 11 baru?? Ceit padahal mata tak perasan jam tu pukul seploh. Haish.. Hmm..Malas-malas g basuh muka. Lepas tu fikir baju belum iron. Fikir tak tau seploh ke lima kali fikir nak iron baju bila. Lepas fikir ke berapa entah kali, iron je la takut bangun lambat lak. huhuk.


On laptop..sign in twitter..facebook..ym..blogger...lepas tu kat twitter...alaaa..hmm...takpe la..send mesej je la wish gud nite..T_T.. tak dapat nak borak malam ni.

Lepas tu terus tak boleh tidor..sekarang ni la update blog. hahaha.Ape kejadahnye nak update siap bersin-bersin tetibe sejuk. Kalau la da kawen ade orang hug. gahahahahaha. Omg~~~ Gedik nyah.

Dah tutup lampu. Tiba-tiba...

Gedebuk!!

Ha..dup dap..cuak cuak!!

Ni la kalau duduk sorang-sorang..imagine yang seram-seram je. T_T. .


On la balik lampu. 

Kucing masuk dalam almari rupanya. Ceh!! Bila masa dia masuk bilik ni pun tak tauu.


Mengundang ketakutan je.

Okebai.

p/s: I miss U..jom kawen...hikhik..

3 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

ala malam2 lain boleh borak lagi syg...byk la tu keje kat opis smpi tido awal kan...hehe..

kucing tu nk tido gan nani kot...peluk la die..hehe:p

miss u too syg..
*nak kawin tp fulusnye blm cukup cane...:p

nor isneini mohd ayob said...

mlm2 lain leh borak lg kn..hehehe..kucing x suke d peluk la..die lari nnt...

tunggu la lg smpai cukup.. :p

Prince Halilintar said...

nor isneini ayob....rindunye kat awak(tetibe awak kan)hehe..