Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Mar 15, 2012

Aku terima :)

Assalamualaikum.

Kita kembali lagi dengan segmen mari menaip blog bersama makcik nani yang tomey temok. Setelah cik abang keluar..amik barang katenyer. Lalu dengan tidak semena-mena makcik nani pun tetiba lah kan teringat...ada satu buku ni yang belum di baca langsung. Harap maaf lah kalau tang baca buku ni tetiba je baca kalau teringat jer. haish. ish ish.

Jadi..mari lah membaca. Sebenarnya baru nak start ni pun. Kekekek. Ni la buku nyer.


Buku ni beli masa pesta buku kat PWTC tu. Ekceli dia ada 3 set tak silap. Time ni beli yang ni sebab nak try baca best ke tak. Tapi baru sekarang sempat baca. hehehe.

"....Terimalah seseorang, seadanya. Kebaikannya disyukuri, kekurangannya diredhai..." 

Mari baca. wiwiwi~~


2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

Aku terima nikahya nor*******...(saje nk praktik awal2..)hahaha:p

nor isneini mohd ayob said...

hehehepraktis awl2 nnt klu gugup gak x tau la..:p