Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Mar 20, 2012

hehehe

Sebenarnye tajuk tak menggambarkan perasaan.

Hari ni dapat call.. "hello" "hello, Nor..susahnye nak call you" "sorry, tak dengar la..hehehe" "I got gud news ni, we all nak hire you" "hah?? ooo" " ooo?? macam takde respon je" "aahahaha..tak tau nak respon macam mana" @_@

Pehh..nak tau tak semalam interview hampeh yang amat. Hari ni dapat call tanya dah dapat kerja ke belum then terus nak hire. Start keje next week.

Menara  QI kat petaling jaya. Uhukuhuk. Sebelah Federal je tu okay.

Eh, Alhamdulillah. Kena bersyukur. Murah rezeki. :)

Macam mana eh.

Memandangkan still melepek kat rumah. Pergi je la keje tu.

Walaupun kena mengharungi liku-liku kat Federal.

Mujur kerja 5days only. Leh balik umah mak mertua. eeehhh??? Tetiba kauuu..:p

Okebai.

0 ucapan tetamu jemputan :