Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Mar 15, 2012

Keh keh

Hari ni tak tau nak buat keje ape. Ekceli kena pegi opis perkeso ngan KWSP sebab bayor denda company lambat bayor.. Apeda akauntan Pakistan tuh.Hampeh. Tapi hari ni sebab busy kot, tu yang orang tu tak bagi duit and lupa la segalanya pasal bayor membayor ni. ha ha ha. Lepas tu orang tu semalam ade ke suruh aku prepare slide show die. Lepas tu pagi ni pun die mintak aku buat lagi. Apedaaa.. Eh macam aku je yang buat keje banyak nih. Lebih baik aku yang jadi Regional Coordinator. Ceit! Sume nak aku buat.
Teacher training hari ni lepas tu aku kat opis buat macam opis ni aku yang punyaaaa.. keh keh. Diorang semua training la katekannn. Tapi aku yang kena beli lunch untuk diorang. hu hu. But its okay la dari duduk terperap je kat opis.

0 ucapan tetamu jemputan :