Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 26, 2012

Kepiluan

Assalamualaikum.

Hari ni tak tahu lah hari macam mana. Pagi-pagi dapat call dari bos, kena siapkan lipat kotak shawl sampai habis. DONE. Lepas tu tengahari. Dapat surat saman MBSA. rasa macam nak pergi MBSA dengan nak tanya apa faedah bayar tapak parking if kereta pun tak terjaga oleh MBSA. !!!Bayar saman mahal. KENAPA? Tempat parking lot pun tak terjaga. Macam mana tu eh.

Auch I sakit gusi. Gigi bongsu nak tumbuh. Kadang-kadang saja je diamkan diri nak rasa denyutan kat gusi. Sakit siot. Nak bukak mulut pun sakitnyer!

T_T nangis dalam hati. Gagah la katakan. Nangis dalam hati je. Kau mampooo?



Sekarang tak mau cakap dengan sapa-sapa. Nanges sensorang macam forever alone T_T


Bye!

4 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

cian die kene saman..hehe

nanti yim tlg gi temankan syg gi byr kat kaunter mbsa lps syg dpt gaji..=)

nor isneini mohd ayob said...

next week boleh ke? tp kan lunch hour x bukak la syg..cane? kuar awal la b4 lunch ke camne..nnt nani gtau ek..tq syg!! :)

nor isneini mohd ayob said...

next week boleh ke? tp kan lunch hour x bukak la syg..cane? kuar awal la b4 lunch ke camne..nnt nani gtau ek..tq syg!! :)

Prince Halilintar said...

insyaallah syg...nnt bgtau yim tau.. =)