Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

May 13, 2012

Jejalan The Avengers.

Assalamualaikum.

Semalam kuar jenjalan dengan Encik Yim tengok The Avengers yeah. Suka tengok citer super hero. Ingat nak tengok pukul 5.20 tapi tapi dah full lepas tu tanya pukul berapa ada lagi. Pukul 6.20 dengan 8.30..uhuks. 6.20 cannot sebab nak solat maghrib lagi kan. Lepas tu pukul 8.20 je la kesimpulannyer.  Tapi memang super best laaa.  Thanks Encik Yim. :) Harap-harap ada The Avengers 2 plak...hehe..

Maka tunggu citer nak start jejalan je la satu Jusco tu. Tengok-tengok baju kemeja. Rasa macam nak buat hantaran je kemeja dengan tie tu. hiiii. Terbayang dah ni. hokhokhok. Pastu banyak benda la yang capture in my mind ni lepas tengok barang-barang. Tengok je la ye. Nak beli bulan bulan depan lagi. hakhak. Bulan depan planning nak beli baju nikah. Boleh Encik Yim?? :D


p/s: miss u. Again. :)


2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

ok syg..nxt month kite gi cari baju lak..=)

nor isneini mohd ayob said...

thank u syg...:*