Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

May 25, 2012

Bila rindu ku sebut nama mu

Assalamualaikum

Kikikikiikikiki *gelak konon gedik

Eee rindu nye la..huuu..(--")

Ni asyik rindu je jangan sampai orang rimas udahle kan kan. Aihh

Ok sebenarnye tajuk tu macam lari benor dengan apa yang nak di luahkan ni.  Eh kejap. Ehhh akak aku si rosalina ni tetiba tanya kat pesbuk tudung nikah ni cantek tak, itu cantek tak. Aku macam jadi penasehat plaks. harharharhar. Jangan mara. Kejap nak reply chat akak aku ni.

***tengah reply****

Mata tak pandai nak tengok la tudung tu cantek ke tak. hhuuu.. Kelabu je. Sorry sis. Kuikuikui. Ala nnt da mekap cantek je..hihihi

Macam ni pun cantek...da la muka sama..di ulang SAMA!

Hehe. Checkidauutt

Source : jabbeproduction

Sapa setuju muka ni sama macam rosalina my kakak. Angkat tangan!! (ohh nampak bulu ketiak)

***** oke cantik pakai macam ni*** 

Hmmm..sebenarnye nak bgtau tadi masuk bilik bos lepas tu bos tanya la ok ke tak seminggu ni masa bos takde, huhu..ok la kot kan. Sebab barang setel. Cuma arrangement masa tu yang tak betul. huaaa nanges je la (dalam ati) sebab keletihan. huhu. ehem² kena marah sebab arrangement masa tu tak betul ok. Lepas tu bla bla bla bos bercakap..dalam ati ouuuhh ngantuknyer T_T.. kan kan..maklumlah bussyy minggu ni kan..nasib je tu tak tido masa bos becakap. HAHAHHAA. Sori bos! :p

Ok lepas tu bos tanye " Ada planning pape ke?" Aku plak " planning??" (dalam kepale planning nak kawen ade la..bahahaha! over nyah) Bos plak " Planning nak tukar keje ke" Aku plak "Eh,takde kot..heehehehe" (bajet hang nani..padahaall) . Lepas tu kan aku..dalam pale..aik apesal la bos tetiba tanye..adakah bos tahu menahu tentang pencarian pekerjaan?? haiyaa. Eh ke bos bace blog I lepas tu kantoi semalam entry aku marah². hhaha. Kalau baca, habes lah hakuu. Teng teng tenggg~~~

Dah dah.

Sambung aktiviti rindu merindu kat orang tersayang. kikikkiki.

Okebai~~




3 ucapan tetamu jemputan :

Siti Salha Rosman said...

Ingatkan gambar akak ko...hehe. Sama la weh! Tu gambar sape pulak?

Prince Halilintar said...

aha..siyes same muke cam alin la...hahahah


kembar die kot...kehkehkeh

nor isneini mohd ayob said...

same kan?? Nama pun lebih kurang je. Awin..hihi