Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

May 17, 2012

Lunch hour activitiesss yaww

Assalamualaikum

Haii..hari ni tak keluar lunch pun sebab makan megi berjemaah tadi. Lepas tu busy yang amat. Malas nak keluar. Then pintu ofis ni rosak. So, kena la beramai-ramai tunggu uncle tu siap betulkan pintu. Lama dowh.

Sementara tu layan la blog blog islamiah. Eh sekarang ni suka benar I layan blog islamiah kan kan. heee..Orang kateeww mencuba memperbaiki diri sendiri. kan kan. Kekadang penting sedarkan diri sendiri sebelum sedarkan orang lain. Uhuhk uhuhks.

Mari layan sambil makan bicekutt.

Boleh klik :)

Okebai.


2 ucapan tetamu jemputan :

suzie said...

cedapnyer bicekuuttt...nak cikit...hehehehe...

nor isneini mohd ayob said...

dah abesss..nah aku kunyahkan nak??kuikuikui