Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jun 9, 2012

Update je la walaupun tak bernas~~

Assalamualaikum.


Soalan cepu emas. Eh nak kata cepu emas takde lah cepu sangat. Cuma soalan tak tau nak jawab apa. Kenapa sayang yim? Tapi bukan yim yang tanya tau.huhuhu


 Jawapannya ialah takda jawapan. Tapi kenapa sayang orang kalau takde sebab kan? Cuba tanya diri sendiri, korang sayang seseorang sebab apa? Sebab cantik? Hensem? Kaya? Wangi? Boleh support semua benda.?? Hmm..mesti la ada sebab kan.  Tapi tu lah..masalahnya..takda jawapan.. Untuk sekarang, memang takda jawapan, sebab biarlah I bagitau dia malam pertama lepas kawen..bahahahaha..geli tak geli tak???? (gugur bulu hidung). 


Jawapannya....


....cuba fikir orang sayang kita sebab apa....


mesti tak tau kan....


Mari lah kita berfikir....hmmmm...hmmm.. :p


Sambil menonton movie yang di transfer oleh si dia sambil update blog. Syiokk ambil gambar kawen.. Dia la tuu..I kat rumah layan movie..(--")


Okebai.







3 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

opps..malam pertama eh nk bgtau..ingt ke nk bgtau time tu???hahhaaha

nor isneini mohd ayob said...

haha...ingat la kot...kui3..

✿....rossa alina....✿ said...

sengal la ko ni..hahahaha..