Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jul 20, 2012

Ehem!


25 Oct 2011

Nampak tak tanda soal tu? Tu maknanya masa ni tak tau ni sapa. Masa ni memang tak fikir apa. Ambik je bunga tu, ada teddy bear lagi tu kat bunga tu. hahaha. Tapi sekarang tanda soal takde cuma tanda ♥ je. 

:)

Thank you so much dear. Now already 8 months. Fiance-to-be. :D 

Sayang..tomorow is your birthday~~~!! 26 years old. Dah tua dah awak. Dah boleh la ni ready nak kahwin. Jom jom buat preparation. kihkih. Over mak~~! Semoga Allah murahkan rezeki awak, beri awak kesihatan yang baik, semoga Allah lindungi awak sentiasa dan jaga awak untuk saya. Sebab saya tak mampu nak jaga awak sentiasa walaupun saya nak pasang cctv je kat sekeliling awak tapi tak boleh. hahhaa. Habis lah awak kalau cctv tu boleh di pasang. Erk. Semoga tahun ni adalah tahun yang lebih baik dari tahun yang lepas-lepas. LOVE U!! muahh muahh.. upss!! :)




Dengan ini saya nak beri hadiah kasih sayang yang melimpah ruah kat awak. Harap awak terima dengan hati yang tabah dan hati yang terbuka. HIHIHII...



TAK PUN AWAK CLAIM LAH HADIAH NANTI. BOLEH KAN KAN KAN...HIHI..CAYANG LEBIH LA CAM NI. 


Maaflah gambar kita kat saya cuma ciput je. Semua gambar kat awak. HUHUH. Next time saya kena culik gambar kita banyak-banyak baru boleh post gambar banyak-banyak kat sini. 


Sekali lagi. SELAMAT HARI LAHIR YANG KE-26 TAHUN SAYANG~~~

♥♥♥♥♥♥♥ U SO MUCH~~!!



2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

skrg ni dah kenal sggt2 kan...nk jd tunang dan isteri dah pun..hahaha

thanks for d wish syg..love u too dear..

Slmt menyambut Ramadhan Mubarak dan Happy fasting syg..

p/s:semoga kebahagian kekal berpanjangan =)

nor isneini mohd ayob said...

selamat berpuasa syg..semoga bahagia selamanya..amin..:)