Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Aug 31, 2012

E day preparation

Assalamualaikum..

Bila cakap pasal E day preparation ni..neves lak tetiba..ahaks...gediks kauu..esok 1 hb dah..then kira lagi sebulan la..uhuhu..dekatnye..preparation masih belum cukup..barang cuma cket2 je...


T_T

Neves ni makan banyak tapi tengok macam tangan ni makin nampak tulang lak..ke dah kurus..ahahhaaha..*tetiba leh kurus..

Yang pasti pelamin tunang + make up sume dah booking...

Hmm..esok nak cari lagi barang...then baju tunang pun nak cari kain pasang gak..kalau tak bilenye nak jait...haha..maklumlah sejak rajin menjahit..(wakaka..masuk bakul angkat sendirik)..hmm..sekarang sibuk cari design2 manik @ patching nak bubuh kat baju ni..huhu..

En. Bakal tu kata nak hantaran nikah terus...time nikah tak payah bawak dulang-dulang sumenye...

Jadi rasanya senarai tu kena bertambah la yek..

Termasukla kasut, handbag...dan lain-lain..

Hmm...

Okeh esok laaa cari semua... =)

bye..............................

2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

yeay..byk da brg dah belikan...tinggal sikit je lagi...shoping sakan kite last week...haha

nnt kite shoping lagi syg eh..=)

nor isneini mohd ayob said...

tggal cket je..n barang makanan..hehe..c u tomorrow syg...mish u!! :)