Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Aug 1, 2012

Entry cepat dan tuntas

Assalamualaikum

Road tax + Insurance my viva tamat tempoh hari ni. Sekian ( --")


Oke oke memang tamat tempoh tapi selamba je la pakai kereta. Kakakka.. Abes tu takkan nak naik bas. Bertahun la nak sampai opis. Sebab tak pandai naik bas pergi Shah Alam. Lepas tu berjam la nak tunggu dalam bas. hewhewhew. Paling bagus kalau naek beskal je. Tapi beskal I yang ala mountain bike tu dah takde rupa. hahahaha. Apesal tah dulu tak abeskan lesen moto. huhuhu. Malas pergi training. Sebab dah syiok training bawak kereta. T_T.

Esok gaji masuk?? huh. Maka esok lah aku pergi bank.

Argh. Cepat la bos implement sistem transfer gaji dari akaun je tak payah guna cek. huhuhuhu.

Harap takde pape jadi kat tengah jalan. Karang buat-buat tak perasan la road tax tamat tempoh.

Macam kakak aku kata kalau orang lain tanya "dah tamat tempoh la road tax tu", aku jawab " Eh?? yeke..tak perasan la..hari ni hari apa eh.." kakakkaka..bole ke tak bole..=p


Oke la. Ni buang tebiat post entry sementara tunggu anak-anak buah aku mandi sambil nanges takmau g cekolah...ehh?? ke takmau mandi sebenarnye...kakakakaka. okebai.

2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

oooh...org tu da dpt gaji patut la nk beli baju raya minggu ni....hehehehhe

weekend ni kite gi cari ye syg...

nor isneini mohd ayob said...

yela..takde baju raye..hehee