Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 29, 2012

Exercise for today

Wake up late this morning. Huuu. Apesal tah. Solat Subuh pun di hujung waktu. Pity u!. So, after rasa macam nyesal bangun lewat, tiba-tiba terjadi rajin . Swiping the floor, cleaning bathroom, washing all the plates in the sink. heee. See, rajin kan. hahaaha. ( over gelak bangga diri. cis) . Kira dah exercise la tuh.   So,  ingat hari ni planning nak settle all the hantaran things. Hiasan, bunga-bunga, entah apa lagi la. huu. Aku rasa hantaran semua ni aku buat sendiri, coz, my sis semua busy okeh. It's okay, my mom tersayang yang terlalu risau hantaran anak gadis dia tak siap dah tolong malam tadi, just kena tambah bunga and hiasan lain la. hiii. Hari ni nak beli semua chocs and sweets, biscuits pun beli lah ek.




p/s: I'm going out today...