Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Sep 10, 2012

Ter....

Selamat tengahari.

Hari ni kite puasa. Tapi sakit pewot la tadi angkat barang..ingatkan ringan rupenye lagi berat dari ja'a.huhu. So sakit la pewot nih.


Pagi tadi pulak  lepas bayar tol guna touch and go letak kat peha sambil tunggu jalan tu lurus kan kan. Lepas tu tengah drive tu apesal la ngengade kad touch n go tu shruuuutttt jatuh dalam handbrake punye box.. dulu kunci yang jatuh. Sekarang ni kad tu masih dalam box tu. Tak pandai keluarkan balek. wuwuwuwu T_T

Lepas tu apesal tetiba rasa sakit kat tangan rupanya kulit terkopek. Sebab try nak keluarkan kad tuh.Tapi sikit je tapi sakit jugak. :'(


2 ucapan tetamu jemputan :

✿....rossa alina....✿ said...

baeeekkkk punye sound effect..

shruuuutttt

Prince Halilintar said...

lain kali klu brg jatuh kat dlm tu dah tau kan cara nak buka dan ambil brg tu..hehe...klu xtau call abg lagi eh..hihi