Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Oct 21, 2012

Next step

Assalamualaikum..

Sekarang haruslah rajin untuk meng'google' wedding preparation. Tempoh masa setahun bukan sekejap. hewhew. Bertambah nervous.

Bukan sahaja kena prepare untuk wedding, preparation untuk hidup bersama selepas wedding pun wajib.. lagi-lagi nak jumpa mak mertua. ahaks!! Da la I ni penyegan (poyo di situ). Lagi satu yang wajib harus lah belajar memasak dan belajar bangun seawal mungkin. Tapi adakah aku akan berjaya. huhu. Chaiyok!

Risau lagi sekali. Sebab next step akan ada majlis yang lebih besar dan tetamu yang lebih ramai. Doakan yang terbaik. Insyaallah. :)

Sempat jenguk checklist kat blog ni.. http://alyasyaqiera.blogspot.com

Hehe..

Till next entry. Nani ♥ Yim.

2 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

byk jgk kene wat preparation ni...syg..nanti kite plan same2 ye =)

nor isneini mohd ayob said...

tu la syg..next kursus kawen yg x jd pergi hr tu..hehe...dah boleh wat checklist ni.. :)