Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Oct 9, 2012

Risau

Assalamualaikum.

Dari pagi semalam rasa tak sedap hati. Entah kenapa laa. huuu.. Satu perkara lagi bos tegur sikit dah nak nangis. Sebab lepas kena marah hari tu memang aku jadi sensitif dengan orang yang marah aku yaitu bos. (--") ( Tak kira la siapa sebenarnye pun yg marah still akan sensitip ). Susah nye jaga hati budak ni.

Sejak pagi tu tak tau ape benda la yang di risaukan sangat. Ape yang buat susah hati.


Rupanya..balik rumah anak kucing mati.


Lepas tu si dia call bagitau abah dia eksiden, tapi tak teruk. Eh tapi aku rasa macam teruk sebab kena tahan wad tau. :( . Lepas tu terdiam je tak cakap apa. Hmmm...terus makin risau pasal majlis. Nak siapkan baju pun tak jadi. Terus baring atas katil tutup muka dengan selimut. (tau-tau je la ape jadi.)




Hmmm..


KEPADA SEMUA ORANG YANG DRIVE KERETA KE LORI KE BAS KE, TOLONG LAH BERHATI-HATI. JANGAN BUAT AKU TENSEN BOLEH TAK.



ok bai. sambung risau...............



2 ucapan tetamu jemputan :

acik nab said...

ish nanie ni...dah dah jgn nanges2 lagi nanti tak comey..betul tak abang prince halilintar? heheheh....

Prince Halilintar said...

dun wori la syg...insyaallah semua berjalan lancar..

acik nab..betul3x..hehe