Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Nov 18, 2012

Outing outing..lalala

Assalamualaikum...hehe

Semalam I keluar jenjalan dengan kawan lihat dunia luar. hahaha. Makan- makan kat noodle station, SACC Mall sampai kenyang. Lepas tu pergi ke Setia City Mall cuci mata sebab I nak tunggu next salary baru shoping. hahaha. Eh kat setia city mall pun I makan jugak. Tapi sharing la. hahaa. Orang belanje. harhar. Kesimpulannye aku dapat tahu yang aku ni lagi chubby dari mereka?? (--")


Ini lah gambar yang I colik dari FB teah. lalalaalalala.



Semalam dapat dua berita baik.

Kawan I nak tunang next week. takde dalam gambar, sebab masa ni dia g shopping barang tunang. hiks.

Kawan I lagi sorang yakni ada dalam gambar tu nak tunang next 2 weeks. lalalala.

TAHNIAH TAHNIAH  KORANG!!! 

Kawen cepat dari aku kan kan.. haha.. takpe takpe. bagi laluan kat kakak-kakak dulu. kui3.



1 ucapan tetamu jemputan :

Prince Halilintar said...

suke dan gembira keluar berjimba-jimba dgn member tu..nmpk muke eksaited lebih tu..haha