Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Feb 3, 2013

Pameran Pengantin SACC Mall

Assalamualaikum..

Today I've managed to visit "Pameran Pengantin" with him. Alhamdulillah, finally booking untuk wedding invitation card. Boleh dikira murah la setakat ini, Pay RM1100 got 1000pcs invi card, free gift 50pcs hard cover invi card, 1 bunting, 1 guestbook, 1 canvas frame, 1000 large box. We all order untuk 2000 pcs invitation card. Tapi bila masuk kereta and discuss balik dengan tunang, eh kenapa macam tiba-tiba confuse dengan free gift nih. Macam banyak pulak, atau tersalah dengar tentang total nya. hahaha. Its okay, boleh discuss dengan auntie tu nanti. ^_^

Even baru booking, rasa lega la at least dah start buat preparation. wihuuu.

Next, register kursus kahwin

Tak sabar nak settle benda lain.

Next week En. Tunang balik kampung dan dan dan kampung nya takde line maxis. Tak lena tidur la aku. T_T

4 ucapan tetamu jemputan :

✿....rossa alina....✿ said...

alololoooo.. takleh lena ke?? hahahaha..

Siti Salha Rosman said...

Weh, banyak nye free gift, hard cover invi card, 1 bunting, 1 guestbook, 1 canvas frame...dan large box tu ape? Gila murah la, bayar rm1100 je.

Prince Halilintar said...

sayang silap la..2 bunting die bagi..hehe

siti salha nak no cntct aunty tu minta kat nani..hehe

nor isneini mohd ayob said...

alin: memang la tak boleh lena..hihi.. :p

salha: yup mmg byk..sbb time ni promotion kat pameran pengantin...^_^

syg : eh silap ke..hehehe..nnt jumpa auntie tu ty lagi sekali la..:p