Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

May 23, 2013

Penat Tired

.

Baru lepas kena marah dengan bos sebab tak update barang dah deliver ke customer.


.


" kenapa u tak update saya pasal barang tu dah deliver, bla bla blal bla blablabla bla bal bla...!"
(biarlah aku sorang je tau ape isi nya yang bla bla bla tu.. )

.

Tinggi nya suara.

.

Aku boleh relax lagi.

.

Tapi sekarang macam nak nangis sebab minggu ni aku berhempas pulas settle barang intake UiTM yang ada 15 cawangan kali ni kena deliver barang, settle urgent order UMT, settle barang UPM, masuk order bebudak sales, handle customer walk in.

.

Macam takde yang appreciate.


.


Ikhlas nani, ikhlas...IKHLASSSSSS!!

0 ucapan tetamu jemputan :