Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

May 16, 2013

Sesi sibuk

Assalamualaikum...

Sejak dua menjak ni aku rasa macam terlalu busy dengan kerja, mengajar. Sampai tiada masa untuk bertanya khabar. Phew.

Balik kerja dah petang..tidur awal..setiap rabu dan jumaat mengajar tuisyen..seronok part mengajar. Tak tension..hehe. Kat ofis kena kejar deadline. Pehhh memang penat letih nak muntah. Huh. Thats y takde masa nak update blog. Internet kat rumah macam cipan. Slow banget!!!

Punca nak update blog x kesampaian..huhu..

Sempena hari guru ni aku nak ucap selamat hari guru kepada semua guru di doniaaaa..

Terima kasih cikgu saibah kerana menjentik telinga ku sebab tak pandai matematik. Like seriously!! Kenapa aku bodoh sangat soalan tambah tolak pun tak pandai. Masa darjah tiga lah. Huhu. Sedih nyah. :'(

Terima kasih Ms Susan (teacher yg sporting), Dr Arzmi (lecturer yang memberi kesan mendalam dalam hidup yg super tegas dgn student).

Dan semua cikgu2 ku...serius sy tak pernah melupakan jasa kalian mengajar anak murid yg lembab mcm sy.

Selamat hari guruu!!!! Love ya!!

Dannnn...i also got a present from my student. M.syairazzi. Thank u so much..hehe.

1 ucapan tetamu jemputan :

alin said...

wei macam aku punyeeee.. hahahaha.. aku punye gambar ladybird.. :D