Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Jan 15, 2014

CREAM COLLAGEN PLUS VIT E

Assalamualaikum,...

Memandangkan hari ni macam mood mood kerja tak berapa nak ada, tambah dengan perut tak selesa sejak kebelakangan ini..maka kiter bagi cadangan kat diri sendiri untuk update blog...huahuahua!

Hari ni nak citer pasal produk baru yang weoolls adek beradek pakai. Iaitu CREAM COLLAGEN PLUS VIT E.


Maaflah gambar ni amik dari internet memandangkan produk ni dah pemes. ehehe. Walaupun produk kecantikan ni tak sepemes safi rania mahupun safi balqis yang keluar kat tv. Harga amat berpatutan. Kesannya pun amat berpatutan jugak.

Yang ni gambar sebelum dan selepas..

SEBELUM (gambar lepas bertunang)


SELEPAS (gambar selepas berkahwin)

Erk..apa kesannya...nampak macam lebih chubby..muahahaha!! dan putih sikit  sebab jarang pakai krim malam ye anak-anak. hihihi. Sebenanrya krim ni kena pakai sabun + krim siang + krim malam baru lah nampak kesannya iaitu kulit makin cantik dan gebu. Jadi mari kita consume beramai-ramai satu set ye anak-anak..jangan ngelat. 


Bye.

0 ucapan tetamu jemputan :