Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Feb 18, 2014

PRODUCT REVIEW- Harum Malam

Okay hari ni rasa macam tak tau nak buat apa kat rumah, since I'm on leave today. hihi. So, dengan ini saya nak share sikit tentang Harum Malam. Eh, supplement ni bukan hanya untuk orang yang dah berkahwin je tau, malah untuk gadis pun boleh. Sebab banyak kebaikannya. Saya dah cuba supplement ni, so the result is great. Rasa dia ada rasa madu & delima. Manis. Cara pengambilan, satu sudu pada waktu pagi sebelum sarapan, dan satu sudu sebelum tidur. Tapi pregnant ladies tak boleh ambil suplemen ni. Harum malam sangat bagus, sebab tu saya share. hee.




Till then.



0 ucapan tetamu jemputan :