Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Mar 31, 2014

LIST OF HOT ITEM!!

Panas panas..! hehe

Hari ni sy nak update barang-barang yang hot & terbaik untuk weolls pakai. Antaranya adalah:

SABUN AL-RAZI
Okay sabun ni memang berbaloi untuk di beli, sebab nya dengan hanya RM49.00 uolls boleh pakai sabun ni sampai 2 bulan atau 3 bulan. Jadi? Berbaloi baloi kann..hehe.. Sy pun pakai sabun ni. Memang senang, best sebab lepas pakai je rasa segar. Lagi-lagi lepas bangun tidur. Alhamdulillah , kulit tak kering dah lepas pakai sabun ni. Ramai customer tanya pasal sabun ni, yang tanya ramai, yang beli pun ramai. ^_^

CHRISZEN MOIST CAKE
Moist cake ni abang aku cakap "kek pun letak kat muka" haha! Sengal. Ok lah, aku pun pakai Chriszen ni, memang mudah. Ia free ampoule tau. Ampoule tu apa? Sat nohh...


Boleh view cara-cara pakai Chriszen moist cake ni kat previous post ya. Harga hanya RM59.00 sahaja.

MOONSOAP
Bagi yang mengalami resdung teruk, berjerawat, boleh try pakai Moonsoap. InsyaAllah boleh elok muka tu ye guys!  Harga hanya RM65.00 sahaja.

DEWY SERBUK VITAMIN
Uolls nak putih macam Zila Bakarin?? Dalam masa 3 bulan boleh jadi gebu putih melepak,kulit cantik. Nak tak? Hehe. Dengan hanya 1/2 scoop sehari uolls boleh memiliki kulit yang cantik. Boleh view cara pemakanan pada post yang lepas ya. Harga hanya RM60.00


Semua adalah free pos??? Siapa taknak kan? Hanya tunggu di rumah /ofis, tau-tau je ada abam poslaju datang bawa parcel uolls. Bagi pembeli on9 tegar mesti seronok bila barang sampai. Macam aku. hahaha.

Selamat membeli ya. Anything can whatsapp me at 017-638 4571. Sebarang pertanyaan mengenai produk akan dilayan sebaiknya. Trimasss. ^_^





0 ucapan tetamu jemputan :