Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Mar 16, 2014

Shiseido Mud Mask yang best!!

Assalamualaikum...

Hahaa..seronok hari ni sebab baru buat treatment muka kat suami. hihi. Treatment ape tuh?Haa just guna mask jee la. Syok tau. Sebab rasa puas sebab dapat keluarkan sisa-sisa kat dalam liang roma dia. Yela, kalau saya pakai macam tak berkesan je, geram sebab bila tarik takde pape. sob sob. Siapa yang taknak kan dapat kulit yang clean & clear daripada sisa-sisa habuk yang membuatkan liang roma tersumbat kan? Lagi-lagi kalau kulit berminyak. Okay kat sini nak promote la Shiseido Mask untuk kulit kita.






Kegunaan SHISEIDO MUD MASK:-
  • Menanggalkan blackhead/whitehead (memang terbukti)
  • Sesuai untuk kulit sensitif
  • Mengecilkan liang pori
  • Menanggalkan sel kulit mati
  • Mengawal minyak berlebihan
  • Amat sesuai untuk kulit berminyak

Kebiasaannya sesiapa yang beli produk dari saya akan dapat ini sebagai free gift sebanyak 1 pcs je. Tapii kalau korang nak lebih, kena la beli.hihihi. Tak mahal pun. 1 pcs cuma RM1.00, beli banyak dapat la murah. hehee.

50 keping - RM 45
100 keping - RM 80
500 keping- RM 250
Free Pos! 


Lepas ni rajinla saya buat treatment muka kat suami sendiri. ^_^

Till then.



0 ucapan tetamu jemputan :