Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Mar 4, 2014

Sabun Al-Razi

Hai Uolls! Nak tau rahsia sabun muka yang best tapi tak mahal??

Nah!!

Baru-baru ni aku mula guna sabun al-razi, sebab aku nak hilangkan putih-putih kat hidung. Entah apa orang cakap eh..clog pores tak silap. Rasa geram sangat sebab nak keluarkan benda tu tak boleh, so aku ambil keputusan untuk mula pakai sabun ni.


Sabun Al-Razi diperkaya dengan Tea tree oil,ekstrak aloe vera,olive oil & vitamin C. formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk menghapuskan masalah kulit rakyat malaysia.
Ramai yang telah merasai perubahannya.


Sabun AL-Razi ini dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih boleh merawat :

*Jerawat/Jerawat Batu
*blackhead/whitehead
*Parut jerawat & cela
*Pori-pori terbuka
*Jeragat
*Mencerahkan bahagian muka & badan
*Meratakan tona kulit muka
*Mengurangkan kedutan
*mengawal minyak berlebihan
*memberi kelembapan kulit
*Membuang parut kecil seperti sel kulit mati
*Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

Harga cuma RM49.00 jer..boleh dapat dua sabun. Yang peliknya sabun ni dalam bekas tau. So tak payah la nak carik bekas kecik untuk letak sabun ni. hehe. Senang betul kan!

Cara cuci muka yang sihat.

Mula-mula ambik air suam. Lepas tu basahkan muka korang. Lepas tu ambik sabun ni, gosok-gosok kat telapak tangan. Lepas tu mula dari dahi..hidung..pipi..dan seluruh muka korang..haha. pastu gosok la lama sikit dalam 2 minit gitu..pastu cuci dengan air suam tu..kemudian cuci dengan air yang sejuk sikit untuk tutup pori muka korang.

Lepas pakai sabun ni beberapa kali, serius macam kurang sikit la liang pori tersumbat tu. Aku tengah try sabun ni so hasilnya belum nampak sangat la kan.hihihii. Tapi kalau korang nak cuba jugak, boleh whatsapp kat 017-6384571 . Cuma RM49.00 sahaja!! 

Till then!

13 ucapan tetamu jemputan :

Anonymous said...

akak..nk tye..sabun ni ade jual online je ke atau ade jual dkt beauty kiosk..

nor isneini mohd ayob said...

HI SIS, SABUN NI ADA JUAL ON9..JOM ORDER ^_^

Anonymous said...

klu dengan p0stage skali berape akak..??

nor isneini mohd ayob said...

hi, yg ni free postage dear :)

Anonymous said...

Sis..ok x guna sabun ne? Share lerr:)

nor isneini mohd ayob said...

@Anonymous untuk org yg kulit berjerawat & berminyak sgt best kalau pakai sabun ni sbb segar then boleh tutup liang pori..jerawat pun boleh d rawat sbb sabun ni drpd herba kan..jom try! ^_^

Ainaa Lullaby said...

Sis .. lps guna sabun ni xpyh letak apa2 cream eyy?? Biar kn saja??

nor isneini mohd ayob said...

@Ainaa Lullaby guna sabun ni bole pakai cream jugak..cth krim pelembap or krim malam..foundation ke..sbb fungsi sabun tu utk bersihkan kotoran n minyak..fungsi cream plak lindung kulit muka dr sinaran uv, habuk etc

Izyan Nadzirah said...

rm49 dapat 2 sabun ke?

nor isneini mohd ayob said...

@Izyan Nadzirah yup sis, dlm 1 box tu ada 2 ketul sabun..so mmg sgt jimat, kesan pun elok kat muka oily n pimples..^_^

adillaaa said...

Why eh saya guna al razi ni kulit muka saya jadi lebam . sebelum ni tk ada pn macam ni.

Aisya A Rahman said...

mintak izin copy caption

nor isneini mohd ayob said...

@adillaaa x sure la.. skin sensitive kot