Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 22, 2014

ADVANCE PURE SERUM

Assalamualaikum..

Aku rasa macam nak try je advance pure serum ni..dah banyak testimoni pasal benda ni, sebab kulit kusam la sejak dua menjak ni..huhuhu. 

KKM? Mestilah ada..uolls nak kan skincare yang lulus KKM..heheh

Kelebihan APS??
  • Mempunyai 10 jenis serum yang berlainan fungsi bergantung kepada masalah individu. Antara jenis nya adalah...
Enzyme Purifying
Untuk kulit berjerawat. Mengurangkan pembentukan sebum (minyak). Melegakan bahagian merah/bengkak. Antiseptik untuk mengurangkan jerawat.

Gold Essence
Menegangkan kulit & membekalkan nutrien kepada kulit

Mandarin Tightening
Merawat kulit berjerawat, berminyak tetapi TIDAK SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF. Dapat mengurangkan cela dan parut. Bertindak sebagai astrigen yang mengurangkan pembentukan minyak dikulit, menutup liang pori yang terbuka.

24 GOld Eye Essence
Mengurangkan bengkak bawah mata dan lingkaran gelap

Hydrating
Yang ini merawat kulit kusam dan kering , menyegarkan dan menggalakkan pembentukan sel baru.
Terbaek!

Herbal Stem Cell
Untuk semua jenis kulit

Caviar Essence

Skin Lightening

Sensitive
Collagen
Yang ni uolls yang umur 29-40++ yang rasa kulit berkedut.

For your information, dalam 1 kotak ada 10 botol serum, yang menjimatkannya adalah 1 botol serum boleh pakai 3 kali, means tahan sebulan lah ye. Untuk kali pertama pakai, kena pakai berturut-turut selama 10-15 hari, and then lepas tu boleh la selang sehari atau 2 hari pemakaian. ok uolss?

Cara Pakai:
  1. Cuci Muka 
  2. Sapukan serum
  3. Cara menyapu serum ialah, tuangkan 1/3 serum ke atas tapak tangan dan urutkan secara perlahan-lahan, uolls jangan ada rasa tak sabar ye..jangan la tuangkan semua serum tu kat muka..kihkih..urut je perlahan-lahan sampai la serum tu meresap ke muka/leher.
  4. Boleh la make up macam biasa.
TESTIMONI







Harga:
Sekotak ada 10 serum
RM80 (sm), RM85 (ss)
If nak mix, kena add on RM5 ye..tapi kenapa nak mix, beli la 2 kotak berlainan serum..teheheh..
Boleh PM untuk harga lebih dari 2 kotak okeh..

Whatsapp 017-638 4571

^_^


0 ucapan tetamu jemputan :