Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 1, 2014

Cara pakai CHRISZEN MOIST CAKE

Assalamualaikum uolls..

Chriszen Moist Cake ni dah jadi HOT ITEM tau sekarang. So, hari ni nak tunjuk cara-cara pakai Chriszen Moist Cake ni, sebab ada customer yang pakai tapi muka nampak terlalu putih. teheehe


Mula-mula kena ada Chriszen Moist Cake Free Ampoule nih ^_^

First sekali ambil ampoule ni, buka...then titiskan 2 titik sahaja ke atas tapak tangan and then sapu pada muka..biarkan selama 1-2 minit..


Lepas tu ratakan antara warna beige & putih tu, sehinggalah warna yang sesuai kelihatan.

Nanti jadi macam ni, boleh lah sapu di muka. Sapu macam uolls pakai foundation cake. Kemudian dah rata tu, boleh la apply make up seperti biasa. ^_^

Ni baru first time pakai. teheee :D

Harga Chriszen Moist Cake with FREE AMPOULE
RM59.00 only 
* Free postage semenanjung

3 ucapan tetamu jemputan :

MG schmidt said...

owh . kena kacau2 skit bg mcm ni ea...
ok2.. huhu
thanks! :)

nor isneini mohd ayob said...

@MG schmidt yup..slmt mencuba..^_^

nor isneini mohd ayob said...

@MG schmidt yup..slmt mencuba..^_^