Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 27, 2014

CPUV ( Cost- per-unique visit) Campaigns)

Assalamualaikum...

Hai..iolls dah join nuffnang dah lame jugak..hehe.tapi tapi..tak faham macam mana setengah orang boleh dapat beribu-ribu daripada nuffnang.. Adakah mereka ni rajin gila nak post kat blog diorang ye..ke rajin blogwalking..ke rajin buat campaigns ni?

Baru-baru ni rajin jugak tengok nuffnang tapi dalam akaun tu still tak sampai RM50..tapi Alhamdulillah la sebab dapat jugak sikit kan kan..kihkih..free je pulak tu..

So sekarang ni apa kita nak buat dengan CPUV Campaigns ni yer...sebab ada few still on going lagi tuh..


Anyone??

0 ucapan tetamu jemputan :