Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 2, 2014

CURCUMA MANGGA CURE (CMC)- HILANGKAN RESDUNG DALAM MASA 3 HARI!

Assalamualaikum korang...

Kunyit memang banyak khasiatnya, orang dulu-dulu memang minum air kunyit tau. Buktinya..mak aku sendiri kadang-kadang suka tumbuk kunyit putih lepas tu minum airnya..mak aku pernah suruh aku minum..pehh memang tak boleh telan..huhu... so, sekarang ni dah mudah..dah ada produk berasaskan kunyit putih yang elok untuk tubuh badan kita. ^_^

Bagi yang mengalami masalah resdung, kadang-kadang hanya menggunakan produk untuk kulit luarang shj tak cukup..macam kita make up la, untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik kita kena makan supplement , bukan je tutup kulit dengan make up..hihihi

So, hari ni nak update pasal curcuma mangga cure (CMC). CMC ni berfungsi untuk merawat resdung. Tapi kalau takde resdung pun still boleh ambil CMC ni.



Kalau takde resdung pun boleh ambil CMC sebagai supplement tambahan sebab khasiat kunyit putih bukan sahaja boleh merawat resdung tapi boleh merawat masalah lain. 

CMC boleh juga merawat :-
  • Kulit berjerawat dan pigmentasi
  • merawat masalah keputihan
  • mengecutkan rahim (bagi wanita selepas bersalin)
  • Mengurangkan berat badan
  • Merawat penyakit 3 serangkai
  • Mengurangkan paras kolestrol
  • Merawat gout
  • Dan merawat masalah nafas berbau


Siapakah yang benar-benar memerlukan CMC??
Mereka yang:
  • Gatal-gatal dikawasan muka, hidung, kawasan sekitar hidung, dahi, mata, telinga, lelangit dan tekak yang teruk
  • Hidung kerap berair walaupun tidak selsema
  • Kerengsaan hidung, dalam tekak dan telinga
  • Pening kepala
  • Sakit kepala
  • Buasir
LARANGAN UNTUK WANITA HAMIL & KANAK-KANAK


TESTIMONI





HARGA:
60 BIJI - RM85
30 BIJI- RM 45
*FREE POS SEMENANJUNG
*TAMBAH RM4 UNTUK SABAH/SARAWAK

IF BERMINAT BOLEH PM :
NANI - 017 638 4571 (WHATSAPP /SMS ONLY)

0 ucapan tetamu jemputan :