Whatsapp/SMS/Wechat (SAHAJA) 017-6384571


Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "

Apr 30, 2014

Libresse Long Term Phase Campaign- Cost-Per-Unit-Visit (CPUV) Campaign

Assalamualaikum...

Selamat pagi...Alhamdulillah lepas semalam post pasal CPUV ni iaitu Cost-per-unit-visit Campaign, meningkat sedikit lah earning Nuffnang..hehehe..Alhamdulillah..



Hari ni ada tambahan lagi iaitu Libresse Long Term Phase Campaign. Bila sebut Libresse teringat kat Adibah Noor yang comel tu kan..hehe..siap ber Kung Fu giteww..


Libresse ni salah satu jenama sanitary pads & pantiliner yang terkenal uolss..kelakar tengok gaya Adibah Noor dalam iklan ni..banyak betul idea diorang kan..hehee..


Kalau ada iklan nuffnang keluar pasal Libresse, ada contest ni..tapi walaupun dah tamat tempoh masih lagi boleh view untuk prepration kita dapatkan confidence..mana tau dapat rezeki daripada keyakinan uols semasa inteview..hehehe


Till then..

2 ucapan tetamu jemputan :

LydSunshine said...

wah ada 2 on going. saya semalam dah credited dah satu-satunya cpuv yg ada dlm nuffnang. iklan ford. rasa down seminit. pagi ni selamat le tgk ada cpuv baru. walaupun satu je, tapi iols rase mcm nak lompat2.

nor isneini mohd ayob said...

LydSunshine haa kena rajin2 cek nuffnang ni..hhihi..bila tengok earning naik mmg hepi gilerr..